Магия за привличане на любов в живота

( Votes )
Оценка на читателите: / 14
Слаба статияОтлична статия 
В любовната магия се практикуват и красиви, поетични ритуали, свързани с цветя. Можем да използуваме маргаритки, люляк, теменужки, гардении. Най-добре е да си послужим с рози, независимо какъв цвят, но като предварително се махнат шиповете им.

alt
 
Вземете седем рози и ги сложете в голяма ваза или глинено гърне. Поставете ги до огледало и седнете пред него. Изберете най-хубавата роза и почнете неж­но да поглаждате с нея своята коса, чело, уши, бузи, брадичка. Гледайте едновременно букета и себе си в огледалото, настройвайте се да приемете излъчванията на цветята, тяхната любовна енергия. Затворете очи и докоснете с розата клепачите си. Кажете с увереност: „Аз виждам любов." Поемете аромата на розата е думите: „Аз вдъхвам любов." Издигнете цветето над главата си и възкликнете: „Любовта е в моите ръце." Сетне поставете розата до сърцето си и промълвете: „Аз чувствам любов."
alt
Накрая дръжте цветето пред себе си и изречете следните слова:
Любовта е пред мен, Любовта е зад мен, Любовта е редом с мен, Любовта е над мен, Любовта е под мен, Любовта е вътре в мен, Любовта се излъчва от мен, Любовта идва при мен. Аз съм любима.
Постоите още известно време, предадени на мечти за любов, изпълнете се с увереност, че времето на вашата самота е отминало. Поставете вазата с розите на видно място, гледайте ги често, мислете за тях и чакайте с вяра инадежда скорошното идване на любовта.
alt
Силва Коен













ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Магия за привличане на любов в живота - 4.1 out of 5 based on 14 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: