Как се прави черна магия за смърт?
Копанарска магия за смърт, как да намерим кой да ни я направи?

Черна магия за смърт със сапун, с монети и копанарска магия. Как се прави?

Как се прави черна магия за смърт? Бърза магия за смърт със сапун. С монети. Магия за любов със сапун. Копанарска магия, как да намерим кой да ни я направи? Заклинания

В наше време е трудно да повярваме, че някой решава проблемите си по такъв ужасен начин. Практичният съвременник мисли, че черната магия е отдавна забравен ритуал. Че днес решаваме проблемите си хуманно и цивилизовано. Не е вярно. Древната магия за смърт и до днес се практикува. Ще разгледаме как се прави, как се разпознава и как се разваля.

Магия за смърт е най-агресивната форма на енергийно въздействие, каквато се упражнява върху човек. Тя е краен начин да се отстрани неприятел. Най-често жертви на магия за смърт са политици, бизнесмени, богати и влиятелни хора.

Обикновените индивиди съвсем не са застраховани. Отстрани погледнато, за смъртна магия трябва грандиозен мотив, но психиката понякога тълкува и дребни поводи като съдбовни.

Енергийният удар се нанася осъзнато, със зла умисъл и с помощта на магически техники. Използващите подобни методи хора нека знаят, че за всяко действие се заплаща и колкото по-агресивно е то, толкова повече. От магия за смърт винаги остават кармични последствия за няколко прераждания напред.

Видове смъртни проклятия
Използвани предмети Какво се прави с тях
Снимка пробожда се, заравя се в гроб, гори се
Пръст от гроб В нея се заравят тъкани и вещи на жертвата, насипва се в дома на жертвата
Сапун от покойник символ на свършващия живот
Кукла (вуду) ритуално се убива куклата – символ на омразния човек
Лични вещи на жертвата те носят енергията на човека и са пълноценен негов заместител, участват в ритуали все едно се извършват върху самия човек – цел
Сол, храна чрез тях негативната програма влиза в тялото на жертвата
Подхвърляне на предмет предмети с вкарана програма за смърт действат върху жертвата енергийно и й предават информацията

Как се прави черна магия за смърт

Ритуалното извикване на смъртта представлява силна програма, която се въвежда в аурата на жертвата. Тя блокира благотворната енергия, замества я с негативна и след това изчерпва бъдещето на човека, към който е насочена.

magiya-02
Някои хора не се конфронтират директно, а скриват помислите си

Създадени са определени ритуали с такава цел, но не се изключва и изпращането на смърт от аматьори. В сферата на магиите най-важно е мощното намерение, а едва ли ще се намери по-силно намерение от това на човек, който се е решил да убие, макар и по магически начин.

Ако сте решили да се пробвате самостоятелно, знайте, че магиите имат двустранно действие, а при боравене със смъртта това е особено опасно.

Опасности и предупреждения

Мнозина специалисти в магиите – ходжи, магове, ясновидци, отказват да изпълняват смъртна магия. Преди да се заемете със смъртна магия, осъзнайте силата на разрушителното въздействие, което ще упражните. Тези ритуали са опасни не само за жертвата. Те оказват въздействие и на поръчителя, и на извършителя, ако се прави от маг.

Направената магия за смърт оставя черен печат в аурата, който е постоянна врата към ниския астрален слой. През нея „влизат“ или по-точно се прилепват негативни същности, които искат нещо от живия човек.

Рискът при самостоятелното извършване на ритуали е, че човекът не е запознат как да се предпази, как да си сложи защита и как да се изчисти от негативните последствия. Тези последствията се осъзнават, когато вече са налице. Описаните по-долу ритуали ще изпълните на свой риск.

Бърза магия за смърт

Най-бързият начин да се изпрати смърт е като се „изиграе“ нейното случване. В идеалния случай се възпроизвежда погребение, сякаш човекът наистина е починал – съобщава се на близки и приятели, запазва се час в ритуална зала и в църквата, поръчва се заупокойна литургия. Реално това няма как да стане, затова се използват само елементи от истинското погребение. Например:

  • Отпечатват се некролози на жертвата с негова снимка и се разлепят из неговото населено място, в околностите на неговия дом и един екземпляр – на входната му врата. Некролог се поставя и на таблата за обяви в местния храм и в гробищния парк.

Добре е тези некролози да останат максимално дълго време и да бъдат видени от максимално много хора. Техните мисли ще активират смъртта и ще създадат поле на смъртта в аурата на жертвата. За целта трябва да разлепите максимален брой некролози и да ги „разхвърляте“ на неочаквани места, за да останат екземпляри и след като човекът научи и събере, каквото намери.

  • Поръчва се (и се заплаща) панихида или помен в местната църква. Ако намерите съмишленици, съберете хора за службата, за да се проведе наистина. Но и самият акт на поръчване (задължително да се плати, за да се закрепи направената поръчка) е достатъчен.
  • Раздава се храна за „Бог да прости“ покойника, като при подаването ясно се казва името на жертвата и се говори за нея. Какво – въпрос на въображение. Ако не сте добри в импровизациите, предварително си помислете и набележете готови изречения. Може да си измислите история на смъртта и да я разказвате. Например: приятелят ми катастрофира, загина на място, подавам за душата му….
  • За готовите на крайности има още една възможност – да се направи символично погребение на жертвата, най-добре на истинското място – гробищата.

Определен ритуал няма, авторът на магията е свободен да развихри въображението си. Каквото и да направи, идеята за смъртта ще влезе в полето на човека-цел и ще „изпие“ бъдещето му. Стига направеното да е подплатено с мощно намерение.

Магия със сапун

В магическите ритуали се използва сапун, защото този материал има способността да се „топи“. Символът е, че и животът на жертвата се топи, както сапуна.

magiya-03
Ако сапунът не е от покойник, нека е нов, за предпочитане с изрязани символи

Сапун се използва за различни цели – за отстраняване на любовен съперник, за предизвикване на загуби. Изобщо сапунът като магически предмет е „на загуба“, включително на живота.

При любовните магии и за по-незначителни поводи може да се ползва нов сапун, но за смъртната магия трябва определена разновидност – сапун от покойник. Някога са му казвали „мъртъв сапун“. Използвал се е в черни ритуали. За изпълнението им вещиците прибирали сапуна, останал след измиването на покойник.

Магия със сапун за смърт

Трудното в „сапунената магия“ е да се набави сапун от мъртвец. Ако преодолеете тази трудност, нататък ще се справите без спънки. Донякъде трябва да се намеси и съдбата (или тъмните сили) за намирането на мъртъв сапун – да ви се случи да миете покойник, при познати да има смърт и да ви дадат сапун или да успеете да убедите служител от погребална агенция да ви продаде.

Самият ритуал е елементарен. В подходящо време – нощем, полунощ, в пълна тишина и самота, пускате течаща вода. Пред очите си поставяте снимка на човека, чиято смърт желаете. Започвате бавно да си миете ръцете със сапуна, докато мислите как желаете този човек да се махне от света. Напишете си няколко изречения, които да четете или казвате. Задължителен елемент е това утвърждение: както се топи този сапун, така се топи животът на еди кой си.

Миете сапуна, докато свърши. Последната люспа от него изхвърляте в тоалетната и при пускането на водата казвате: И така се спомина и си отиде еди кой си (името)! Изгаряте снимката и изхвърляте пепелта през прозореца, да се пръсне от вятъра.

Магия за любов със сапун

За любовни цели сапунът се подхвърля на жертвата, скрива се в жилището й или в нейни дрехи, които сме сигурни, че не носи (за да не го намери). Ако няма достъп до дома на човека, сапунът се слага на друго място, стига да има известна близост, например на работното място, ако е обществено достъпно (магазин, офис). В краен случай се закопава близо до входната врата на жилищната сграда.

Идеята е, че негативната програма се внася в сапуна и след това посредством него действа върху жертвата. Принципно могат да се ползват и други предмети като въже, игли, кукли, но сапунът е доста добра възможност, защото остава чист от чужди програми и лесно ще поеме подаваната при магията. Такъв ритуал е доста силен и ще нанесе осезаеми вреди.

Ако се желае смърт на любовен съперник / съперница, за предпочитане е пак да се намери сапун от покойник и да пожелаем:

С този сапун измиха мъртвец в неговия последен път. Следващият, който ще го използва, си ти!

С този сапун миха покойник, така ще мият и теб!

Според силата на вложеното намерение жертвата ще понесе различни по сила негативи – ще се разболее, ще претърпи нещастен случай, ще се нарани, ще пострада по някакъв начин. При смъртна магия ще загине на място или по-късно в резултат от болестта си.

В любовната магия се използва сапун и за прекратяване на сексуални отношения с друга жена. Изоставени любовници правят такава магия, за да си отмъстят. Ако целта е да се върне любимият, ритуалът не е подходящ – той нанася прекалено тежки щети.

Магия за любовно отмъщение

Взема се сапун от покойник. Ако няма такъв, купуваме сапун.

magiya-04
Множество смъртни ритуали се изпълняват на гробищата или с пръст оттам

Във втория случай новият сапун се използва по предназначение 7 дни преди ритуала – съвместно с човека, който ни е изменил и на когото искаме да отмъстим. Но целта е неговата любовница (нейният любовник), а изменникът (изменницата) ще получат косвено наказание.

Важно! До сапуна не трябва никой да се докосва, освен вие и вашият партньор (партньорка). Ако е необходимо, прибирайте сапуна и го изваждайте за използване само под ваш надзор.

Ако вече сте се разделили с партньора (партньорката) и вече не живеете в един дом, дръжте сапуна в ръце в продължение на 7 часа пред негова (нейна) снимка, мислейки за хубавите моменти от вашите отношения.

  • Необходими материали: сапун, 7 черни свещи, 7 игли, снимка на жертвата (любовник, любовница).
  • Ритуалът се изпълнява в обичайното време, на пълна луна. Предстои луната да се топи, както и щастието на врага.

Сапунът се поставя на маса, покрита със салфетка. Около него се запалват черните свещи. Със свои думи се обръщате към тъмните сили да ви помогнат да си отмъстите.

Зад тази констелация поставяте снимката на човека, на когото правите магия. Снимката се намества така, че свещите да я осветяват.

Запазвате 7 минути пълно мълчание. За удобство използвайте аларма или следете часовник, но по-добре е през тези седем минути да се концентрирате върху намерението си спрямо човека, който ви е отнел щастието и е довел до изневярата (евентуално раздялата).

След изтичане на времето взимате едната игла, забождате я в центъра на сапуна и докато иглата прониква в материала, започвате да молите Черните сили да отнесат вашия неприятел, да му отнемат радостта, здравето, парите, семейството, щастието или живота – каквото желаете и както прецените. Текстът сте обмислили предварително – какво точно желаете да се случи на човека, за когото правите магия. Готови заговори за това не съществуват или ако има такива, те не биха свършили достатъчно добра работа за конкретния случай, който е при вас.

Следващите 6 игли се забождат в сапуна в кръг около първата. Молитвите и пожелаването на нещастия продължава през цялото време.

След забождането на седемте игли отново замлъкваме за седем минути. Представяме си нещастията, които ще се случат на врага.

Последното ритуално действие е ключово. Взимаме снимката и я забождаме върху иглите. Направете го сръчно, седемте игли да прободат снимката едновременно.

Капнете върху снимката восък от всяка свещ. Загасете свещите и ги отстранете от салфетката. Всичко останало завийте в салфетката – сапуна с набодените игли и върху тях снимката с накапания восък.

Увийте вързопа в кърпа и стегнете добре с връв или ластик, да не се отвори. Този пакет трябва да стигне близо до жертвата. Скрийте го в дома й, сред вещите й. При невъзможност го заровете близо до вратата й. Очаквайте последствията след 7 часа, 7 дни или друг срок, кратен на 7.

Вижте и ТОВА: Как се прави черна магия за любов? С дреха и др. начини. Бяла магия за събиране на разделени двойки.

Магия за смърт със снимка (вуду)

Този ритуал заемаме от вуду маговете, при които е предпочитан. Използва се за отмъщение за нанесена обида или щета.

magiya-05
А така се проверява за магия и се чисти – с яйце

Взема се фотография на ненавистния човек и се закопава в гроб. Снимката се вкарва на 20-30 см навътре и се изговаря: Вземи го със себе си!

  • Задължителни условия: да се закопае в пресен гроб, в който предния ден е извършено погребение. И да се закопае на пълна луна, в полунощ.
  • Резултатът ще се види след 35 – 39 дни, защото душите напускат света на 40-я ден след смъртта.

Силата на този ритуал е поразителна. Причинява неочаквани инциденти или отключва нелечими болести. Покойникът наистина отнася своя своеобразен придружител на оня свят.

Магия с монети

Този ритуал е допълнение към гореописаната магия. Заедно със снимката, в гроба се влагат 7 или 13 монети (гледайте да са с голям номинал, в идеалния случай по 2 лв). По този начин изпълнителят на магията се откупва от Тъмните сили, за да не му се търси сметка, а също така и от покойника, за да не го търси душата му разплата.

Копанарска магия

Циганите копанари също ползват в магиите си гроб или пръст на покойник. Само че те закопават в гроба не снимка (със или без монети), а тъкани от жертвата. Най-лесно е да се ползват коса и нокти (духовни хора като Дънов и други предупреждават да не си изхвърляме безразборно ноктите), но най-хубавото е да се вземе превръзка с кръв – менструална или от рани.

При липсата на тъкан от тялото, материалът се замества с тъкан, носена от жертвата. Но тази дреха трябва да е много ползвана, много носена, за да се е пропила дълбоко с енергията на човека. С тази цел се крадат дрехи от просторите.

Избраният предмет на ненавистния човек се закопава в нов гроб, ако търсим бърза смърт, и в стар гроб, ако целта е да се мъчи, да страда и да се страхува от смъртта.

Турска магия

Турската или по-точно мюсюлманската магия се изпълнява само от мъже, защото на жените не се позволява да присъстват на гробище по време на погребение. В този вариант на магията тъканите или вещите от жертвата се заравят в гроба заедно с мъртвеца. Необходимо е да се подхвърли пакета при самото спускане на покойника или при зариването му с пръст.

Поставянето на материала предварително в изкопания гроб не е вариант, защото при турската магия се извършва символично и ритуално погребение на човека, чиято смърт се желае. Той трябва да се спусне в гроба не лично, а чрез снимка или вещ, която е притежавал.

Черна магия чрез икона

От черква се закупува нова икона, да е осветена. На гърба й се изписва името на врага. За да се свърже здраво, върху надписа се накапва восък от църковна свещ.

Особеното е, че тази свещ не е купена, а е угарка от свещ, запалена за покойник. Желателно е свещта да е взета от гроб, в краен случай – от църквата, от мястото, където се пали за починалите.

Изчаква се набелязаната свещ да изгори до 3 см от основата и тогава се изкарва. В идеалния случай свещта сама загасва и тогава можем да я вземем.

Сега ни трябва черна ленена кърпа (или памучна, но категорично от естествен материал). Разтваряме кърпата и полагаме иконата с лика надолу. С нож с черна дръжка пробождаме три пъти гърба на иконата, там където е надписът с името на омразния човек.

Изричаме:

Върви си и не се обръщай! Изчезни и не се завръщай! Да те няма, Амин!

Плюе се върху надписа 13 пъти, кърпата се загръща, а вързопът се закопава на кръстопът. След това се спазва 13 дни строг пост.

Арабска магия за смърт

Вземат се 3 шепи пръст от пресен гроб, да е зарит покойника най-късно 24 часа по-рано. Пръстта се насипва в черна кърпа и се отнася у дома. В полунощ, когато луната намалява, се чете върху пръстта следното заклинание:

magiya-01

Пръстта се изнася с кърпата и се изсипва на прага на врага. Тази магия работи като проклятие – тя засяга не само ненавистния човек, от когото търсим отмъщение, но и други близки, които живеят с него. Пръстта от гроб действа така: лишава човека напълно от щастие, любов, пари, благополучие. Той започва да боледува, залинява, вижда кошмарни сънища, преследват го черни духови и накрая умира от нервно и психическо изтощение.

Още интересни неща по темата ТУК: Как се прави черна магия с червен конец? Със снимка, с яйце и др. начини.

Симптоми на черна магия за смърт

  • Внезапна поява на тежки болести без точна диагноза и неясно бъдеще;
  • Натрапчиво желание за свършване на живота, пропада интереса към житейските неща;
  • С жертвата се случват нещастия – аварии, нападения, пожари;
  • Жертвата понася големи материални загуби. Ако не загине, стига до пълно разорение;
  • Крах на личните отношения, разпад на семейство, предателство сред приятелите, смразяване с децата;
  • Кошмарни сънища и натрапчиви състояния;
  • Пристрастяване към чашката и наркотици в желанието да се забравят неприятностите;
  • Домашните животни бягат от омагьосания или го нападат;
  • Човека го мъчи тежко главоболие, качва температура без причина;
  • По тялото избиват синини и белези.

Действието на магията за смърт е мълниеносно – до вчера човекът е бил наред, здрав, а изведнъж започват нещастията. Някои бързо угасват, а други се гърчат в мъки.

Има начини да се открие направена магия.

  1. Единият метод за самодиагностика е яйце, чукнато във вода. Поставя се до главата при сън, а сутринта се гледа белтъкът. Ако е коагулирал, разточил се е на конци или се е събрал на топки, значи има въздействие.
  2. Друг начин е с кибритени клечки. Вземете купа светена вода и хвърлете в нея три изгорели клечки. Ако потънат, имате магия.

Още подробности ТУК: Как да разберем дали имаме магия? Симптоми за направена магия за раздяла.

Разваляне на магия за смърт

Още информация и източници на английски: Как се прави черна магия за смърт? * Черна магия за смърт по снимка; * Черна магия със сапун.

Премахването на смъртна магия е по-трудно и от правенето й. Ако мнозина ходжи и магьосници отказват да правят такива магии, то още повече специалисти отказват да развалят. Или провеждат ритуалите, но те остават без резултат.

Сами няма да успеете да премахнете въздействието. Вашата задача е да откриете някой, който наистина умее да го прави. Разпитвайте близки, познати, трябва да получите информация от първа ръка, че човекът умее да сваля смъртна магия. Иначе ще загубите време да чакате резултат, докато магията върши своята работа и влиза все по-дълбоко в жизнения ви път.

Не се бавете! Магия за смърт, направена от професионалист, сработва много бързо, понякога за часове.

Какво да направим, докато търсим специалист:

  1. :олете се почти непрекъснато, казвайте Отче наш по стотици пъти, буквално 24 часа в денонощието. Светите думи ще ви пазят и ще отслабват енергийното влияние, но това е временно.
  2. Помогнете си с осветен в храма кръст. Носете го на голо, да се опира до кожата.
  3. И трето, искрено простете на човека, който ви е поръчал или изпратил магията. На този, който желае смъртта ви. Прошката има велика сила.

Как да се предпазим от магия за смърт

  • Не давайте свои снимки, не публикувайте такива в соц. мрежите;
  • Не пазете в дома си изделия от убити животни – рога, кожи, препарирани тела;
  • Изхвърляйте счупените и повредени вещи, напуканите огледала;
  • Не дарявайте дрехите си и не купувайте втора употреба;
  • Не взимайте подаръци от хора, на които не се доверявате;
  • Ако се наложи да вземете подаръка, не го носете вкъщи, а го изхвърлете на течаща вода;
  • Не дръжте снимките на живи и мъртви заедно;
  • Не се снимайте на фона на покойник.

И най-важното, не забравяйте, че най-големият ни враг е нашият страх. Ако човек е уверен в силите и способностите си, никога не би посегнал към магия, не би поръчал такава, а и твърде слабо ще бъде засегнат от магическо вмешателство.

Още по темата ТУК:

Разваляне на магия. Черна и за любов. Ритуали с яйце, урина, сол, икона, кибрит, конец и др.

И едно видео на английски:

Първоначално публикувано на:02.11.2021 @ 11:44

За admin

Прочети още

Безплатен калкулатор за бърза проверка на ангелски числа,

Ангелски числа: Значение. [НОВ!] Калкулатор по Дорийн Върчу за повтарящи се и еднакви числа

Безплатен калкулатор за бърза проверка на ангелски числа, тяхното подробно значение по Дорийн Върчу. Какво …

5 Мнения

  1. Поръчвана ми е черна магия по снимка, може и копанарска магия да е била. Отключих диабет, артрит, разширени вени, два пъти ме оперираха, нямам думи!

  2. Василка

    Черна магия със сапун как да стане, невъзможно е! От погребалната агенция ми се изсмяха и ми отказаха да ми продадат сапун. Дайте идеа откъде?

  3. Не правете черна магия за смърт, ще си изпатите, казвам ви го от опит – и съм правила, и са ми правили, само нещастия оттогава и не мога да се отърва!

  4. АноминеnZ

    Защо по Дяволите публикувате такива работи?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *