Магически съвети - Magic Herald

Как да разберете с какво „диша“ човек Ако наскоро сте срещнали момиче (момче) и искате да го опознаете по-добре, уговорете романтична вечер на свещи. В същото време обърнете внимание на „поведението“ на свещта от страна на вашето гадже (дамата на сърцето). Равномерен и спокоен огън показва, че мислите на вашия избраник (избраник) са чисти и той (тя) ще сподели напълно чувствата ви. Възможно е восъкът от събеседника бавно да се стича надолу в свещника. Това означава, че човек има определени житейски проблеми, в душата му "котките се чешат".

Ако свещта изгори от едната страна, значи гостът явно ви лъже. Бъдете нащрек! Също така е лош знак, ако свещта е потъмняла, пуши или избухва. Това означава, че човекът е повреден или има тъмни мисли по отношение на вас.

Как да се противопоставим на чужди влияния В магията има доста прост начин да се противопоставим на извънземните енергийни влияния. Трябва да носите специално омагьосан конец през целия ден и да го изгорите вечер. Ставайки сутрин, откъснете парче кафява нишка, накиснете го в потта или слюнката си, като произнесете думите на такъв заговор: „Всичко, което ще ми бъде дадено, нишката ще се събере и няма да забрави“. Тази нишка трябва да е в джоба ви. Когато се приберете от работа, запалете свещ и изгорете нишката. Поради това е необходимо да се кажат следните думи: „Не изгарям нишка, изгарям черна сила. Нека всички болести и страхове, всички щети и зли очи угаснат като огън! " Как да предотвратите неприятности Опитайте се да не поемате проблемите и скърбите на други хора. Но ако вече сте направили това и не изпускате усещането за предстоящо бедствие, извършете такъв ритуал. Намерете празна зелена бутилка в къщата, запалете свещ. Със затворени очи, възможно най-въображаемо си представете проблема, от който трябва да се отървете. Кажете думите на такъв заговор: „Нека всичко лошо, което се приближава до мен, моето семейство и приятели (избройте всички по име), влезте в тази бутилка. Нека е така! И така ще бъде! ". Бутилката трябва да бъде затворена с корк възможно най-скоро, запечатана с восък, занесена на недокоснато място и заровена.