ПредишенСледващото

Какво е магията на гробище

Най-опасното и мощен ритуал, който се отнася за черна магия магията е гробище. Тя е толкова мощен, ако бъде направен точно, че вие ​​сами вярват в искреността на изпитването на любов заклинание обект. Въпреки това, при липсата на голям магическо изживяване, ритуал на самостоятелно поведение, не си струва, защото това е опасно, на първо място за вас.

Всеки е отдавна знаят, че гробището има силна власт, тя се използва от опитни магьосници и чародеите в многобройните си ритуали. Всеки един от ритуалите, свързани с гробището, извършена на същото място.

По-често, отколкото не за извършване на някое любов магия или друг магически ефект нужда от помощ за мъртви хора, които за тази цел е необходимо да се притеснява, и те не ми харесва. Ето защо, за да изпълни ритуала трябва да бъде тактичен, правилно и компетентно, защото един друг свят не прощава, дори и ако сте допуснали грешка в детайлите.

Днес гробището правописа и информация за него е публично достъпна както магията на любовта е на върха на своята популярност. Всички заинтересовани в сила и действие на една любов заклинание, но почти никой - последствията, което е това, което те трябва да се мисли на първо място. Ще ви разкажа за първото и второто, което ще ви помогне да се претегля "за" и "против", и след вземането на решение дали на магически ритуал.

Какво е необходимо за ритуала в гробището

ритуали гробището често се използват предмети, взети в едно и също място. Тя може да бъде гробище парцели, погребални цветя и много други. Обикновено, магията се извършва до гробищата в изцяло или частично.

Този ритуал изисква голямо предлагане на духовна сила и силна власт. Ако не разполагате с тези, опитайте се да изберете да постигне целите си друга магия, или себе си в близко бъдеще може да е в гроба, след като е прекарал целия живот енергията в ритуала.

Последиците могат да бъдат различни, всичко зависи от нарушенията, извършени по време на ритуала. През повечето време провеждане на ритуал или обект започва силно главоболие, има слабост и апатия.

Следваща - по-лошо. Двете страни се обичат заклинание може да има проблеми в работата, личния живот, здраве. Най-страшно резултат от непрофесионално проведени ритуалът е смърт.

Последиците от неправилно любил правописа също включват: алкохолизъм, наркомания, агресия, грубост, неадекватност, лудост, редовно да си търсят белята, за нелечими болести болести.

Ако искате да се върнете на любим човек и трябва да се получи най-мощния ефект, четете в гробището в гроба, следните думи:

"Вие (гробницата на името на хоста), намиращ се в влажната земя, студ и ням. И ми (обект име) живее с друг. Дай ми починалите (гробовете домакин име) благословията си за привличането на мен (Object Name). Нека тя да бъде само с мен, нека да забрави всичко за другия. И това ли е починал в ада (гроба на името на хоста) да се запише, и (наименование на обекта), без да умра. "

Отивате до гробищата, да вземе макарата с конец и всяка дреха с копчета на обекта на любовта магията. Намери гроба в гробище, което е със същото име като вас. В подножието на гроба скрие от кожата, и след три дни идват и си ги вземе. Тези нишки, за да променят бутоните на дрехите на любим човек, докато изричат ​​следните думи:

"Тя расте в открито поле трева сух пелин поляна, суха като стар борда, горчив, като ужасна мъка. Шия този гроб и горчива мъка слуга на Бога (име) към себе си, слуга на Бога (име). Амин. Амин. Амин. "

Хвърли собственика на дрехи. За правописа работи, предмет му трябва поне веднъж да омагьоса дреха, и в идеалния случай трябва да бъде хулен поне за известно време.

За тази любов заклинание, ще ви трябва:

- срамната коса;

- косата от главата;

- капка кръв си;

Този ритуал се извършва както следва: черен формован восък фигура на човек, и бял - мъжки полови органи, които са прикрепени към черния фигурата. На гърба на формата на иглата е написано името на любим човек, неговата възраст и цвят на очите. кукли за коса се появяват косми и гениталиите, увити в косата от главата. Косата трябва да бъде внесено обратно на часовниковата стрелка четене на имота, което ние не представи съображения за безопасност.

Игла потопени в кръвта ви, прониже сърцето на восък фигура. След изплакване кукла в гробище вода, която след това да се източи в сребърен съд и ще позволи да се пие любовна магия обект. Бъри на куклата в свеж гроб, които собственикът трябва да носи същото име като това на любимия човек. Кулминацията на любовна магия става Молитви за един човек, който трябва да бъде осъден на 13 църкви.

Тази магия се нарича "Черно сватба". Неговата популярност се засенчва всички други гробище на правописа, защото той има само положителни отзиви за ефекта и последиците от това върху жертвата. Съзнателно не успее да покаже негативните ефекти от тази любов на правописа, като всеки друг, и те са наистина ужасно.

ще ви трябва за ритуала:

- любимите си снимки в пълен ръст;

- 3 червени свещи;

- 30 настърган листа и осветен chilibuha;

- 0,5 литра лампа масло.

Започнете с ритуал, който се търси могили на гробищата с името на избраният или името ви. На гроба, поставете 2 снимки. В ляво на снимката сложи черните свещи, нали - в червено. Три пъти подред четат думите на любов магия (по време на четене се посипе с трохи снимки chilibuha листа и поръсени с газена лампа). На нашия сайт думите на любовта на правописа, че няма да се намери. Те със сигурност знаем, магьосникът, който трябва да извърши ритуала. Ние сме загрижени за вашата безопасност и някои от ритуалите, е само за справка, а не извършване на аматьори, които могат да навредят на първо самото място.

След прочитане на парцела, в дясната ръка отнема червена свещ и си тръгна с мастило, които са уволнени в същото време двете снимки. След това свещи са поставени на място, а парцелът е прочетете отново.

Гробище заклинание има голяма сила, бързи резултати и дълготраен ефект, така че е трудно да се отърве от него. Как да потеглям такава силна любов магия?

За да започнете, се молитва за здравето на 3 в 3 различни църкви. След три дни от началото на молитви, подготвят пудинг, Коледен пудинг, 3 палачинка. Има доказателства, ястия никой Поради това следва да се гарантира, че на случаен принцип нищо и не се докосват тази храна.

След службата, отидете на гробищата и да намерят гроба със същото име като това на privorozhennogo. Облечете се в гроба на палачинките, поставете пудинг, Коледен пудинг, запали една църква, восък и прочете молитвата за оттегляне. Например това:

"Начинът, по своя земен изтече, земята се е оставил. Podsobit, помощ гробище сливане с любимия ми отнеме от огради и гроба на подгъва индийски развържа. Лежиш тук мъртъв, и любимият ми хоумрън. Това "

На 9-ти и 40-ия ден от ритуала трябва да се повтаря отново, от молитвата и на молитвите. Само след 40 дни можете да усетите резултата.

Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!