Как да разберете дали имате магически способности проверяват магически способности

Как да разберете дали имате магически способности проверяват магически способности

Днес много се интересуват от въпроса за това как да се знае, ако сте имали магически сили. Разбира се, всеки иска да бъде различен от другите, притежават някои необикновени умения. Но, за съжаление или за щастие, те не са на разположение и отворен за всички. Ако психически способности и интуиция може да бъде по някакъв начин, разработен магията е много по-сложно.







За някои хора, отговорът на въпроса: "Как мога да разбера дали имам магически сили?" Е позната още от детството или юношеството. Реч в този случай става въпрос за тези, които ясно се чувства присъствието им и дори да ги използва. Е, за тези, които не знаят как да намерят собствените си магически способности, ние искаме да дадем някои съвети и консултации.

Най-добрият начин, за да разбера дали има магически способности

Проверете магически сили - един прост урок. Ти просто трябва да наблюдава за парти, за да отпразнуват някои необичайни явления. Как да разберете дали имате магически сили? Има няколко начина. Изберете този, който като:

Един от тях - това е преминаването на тестове в Интернет. Те се наричат: "Как да се провери дали има магически способности?". В по-голямата си част те могат да бъдат свободни да отидете на специални уебсайтове. Компютърът ще ви даде резултат (извода) от наличието или отсъствието на вашите магически сили.

Друг метод е да се разбере дали имате магически способности, е да се сравняват едни от най-характерните черти на живота и характеристики му. Ние Ви предлагаме следните признаци, които могат пряко или косвено да открият наличието на магически способности. Но преди да се покажат магически способности, внимателно прочетете всяко твърдение (знак). отговоря само истината, в противен случай резултатът ще бъде погрешно:

  • Можете да видите енергията на други хора, включително и болезнено.
    Как да разберете дали имате магически способности проверяват магически способности
  • Винаги измъкнат от трудни ситуации, без големи загуби, имате късмет, можете късмет. Това е инстинкт за оцеляване: Смятате ли, че опасността и следователно може да се избегне.
  • Можете да влияете на другите с мисъл. Това се отнася, например, някои манипулации (този човек е направил, както искате). Или можете да изпраща върху човешкото негативност, и това ще се случи нещо лошо.
  • Вие имате възможността да се предвидят бъдещи събития (обикновено това негативно оцветени събития: болест, смърт, бедствия). И вие можете да ги предотврати.
  • Хората, които комуникират с вас доста близо, те казват, че те се чувстват да искате нещо необичайно. Те сериозно или във ваше присъствие, или, напротив, става по-лесно. Зависи, разбира се, на безсъзнание вие ​​отношението към тях.
  • Можете да започнете да говорите на заболяване, преки поличби, корупция, лошо око. Понякога това се случва, дори и без вашето участие. Например, някой е третиран зле ви, вие се чувствате гняв към този човек. И този гняв може да доведе до реални щети. Разбира се, това може да се случи умишлено.
  • Интересувате ли се от магия в истинския смисъл на думата: четене на книгите си, гледане на филми.
  • Можете ли да познаете (на карти, или други предмети). И думите ви да се сбъднат, и / или са верни (ние говорим за миналото и / или настоящето, които не са могли да бъдат известни на вас).
  • Вие буквално вижда през хората: намерения, емоции, мисли, чувства. Това често се отразява зле на отношенията с другите, особено в личния си живот. В крайна сметка, всеки човек за вас, като отворена книга: просто става безинтересно за него.
    Как да разберете дали имате магически способности проверяват магически способности
  • Вие се разсейва от тълпата безумната от ежедневните проблеми. За вас, на първо място е самоусъвършенстване и духовно развитие. Вие четете много, много мисъл.
  • За вас, най-добрият спътник - е самотата. Тя ви позволява да се изгради вътрешен енергиен потенциал.
  • Можете да се справи с всички видове магически предмети (например, можете да видите на изображението чрез кристална топка).
  • Вие се чувствате комфортно на гробища, за свободни позиции, в изоставени места. Там ли не възниква чувство на страх, объркване.






Откъде знаете, че имате магическа способност, въз основа на резултатите от този тест? Много просто. Ако сте съгласни с твърденията 8-13 от всички представени, магически сили, които имате (може би не е съвсем ясно изразен и развива).

  • Друг необичаен начин да се види, ако има между вас, магически сили, е както следва. Много от вас са чували за гледане на ръка - прогнози на ръка, по дължината на линиите на дланите. Така че, се оказва, че магьосници и медиуми някои специфични линии, доказващи наличието на необичайни способности. Те могат да търсят себе си, но по-добре е да се обърнете към специалист хиромант.
  • Как да разбера дали имам магически сили, свързани с изцелението?
    Как да разберете дали имате магически способности проверяват магически способности
    Изцеление е способността на човек да се излекува (лек) на другия, без да е необходимо за лекарства и медицински процедури. За да разберете, опитайте някой излекуван, както следва: докосне с ръка на болния орган (разбира се) и да се опитаме да му даде част от своята енергия. Ако човек става по-лесно, така че някои наклон все пак съществува.
  • И колко още можете да откриете, че имате магически сили? Просто се опитайте да направите нещо вълшебно. Например, за да предсказвам бъдещето на някой от роднините. Ако вашите прогнози се сбъднат, то със сигурност заложби на магьосник и да сте.
  • Как да определите вашите магически способности със сигурност? За да направите това, можете да комуникирате или да се консултирате с професионален магьосник. В края на краищата, той просто трябва да се чувстват енергия "у дома".

В заключение

Сега вече знаете как да се определи наличието на магическите способности на човек или от себе си. Съгласен съм, че е наясно с това е необходимо. В крайна сметка, дар е даден поради някаква причина. Човек трябва да го използвате за благото на другите и себе си.

Първи стъпки в магия. Как да си спомня предишния си живот?