МагииСуеверия

Символиката на съставките за черна магия

Какво означават символите на Черната Магия

Не пропускайте нашите публикации като се

Каква е символиката на най-често срещаните съставки за Черна Магия

Дребна монета – медна

Разруха на бизнеса, загуба на работа и силно безпаричие.

Тамян, кръстче, нарисуван ковчег, кръст

Смърт и погребение.

Люспи от риба или кожа от змия

Атрибутите са носят много мощна символика, но са рядко приложими днес. Магията се прави „ за да застине човек като змия и млъкне като риба”/ „ да изтинат чувствата в семейното”

Люта чушка /червен пипер

Създаване на огромен брой неприятности и притеснения – „ главата му да пламне и гори като люта чушка”. Често е насочена към нервната система на даденото лице.

Восък

Често използвам материал за изработката на восъчни Вуду кукли. Куклата се пробожда с игла в желаната област от поръчителя- сърце, глава, крака и т.н.

Много често се използват палени свещи взети от гробище или църква / палени за починали хора/ , броя на свещите е равен на броя на годините на лицето върху което ще се въздейства. Сплитат се по специален начин и им се чете – „ да пожълтее и омекне като восъка, за да прави каквото му се каже”.

Пирон

Рядко ползван атрибут, символиката е „ с пирона да бъде закован ковчега”.

Каква е символиката на най-често срещаните съставки за Черна Магия
Каква е символиката на най-често срещаните съставки за Черна Магия

Косми (коса) или нокът от мъртвец

Универсални символи, често срещани е в практиката. Широко разпространени което води до неправилната им употреба от лица, които не са запознати с спецификата на работа, за това и резултатите понякога са пагубни не само за получателя на магията, но за изпращача. Магията е за смърт : „ да отиде/ отидат там от където са взети ноктите, косите, космите”

Сапун

Символиката се състои в това, живота на човека за които е насочена магията да се топи както сапуна се топи като се използва.

Пръст от гроб или от гробове

Универсален метод с много силно въздействие върху семейства или определено лице. Много често се срещат комбинирани магии, като пръста се взема от 3 или 7 гроба. Създава се много силно поле за смърт, трудно се повлиява и разваля.

Козина от куче и котка

„Да се намразят и да не се видят като кучето и котката.” Отправя се към партньорски бизнес съдружници, често срещана магия.

Яйце

Това е най- универсалния и разпространен символ. Яйцето се използва както за магии, за проверка направено вмешателство, така и за изчистване на негатив и отстраняване на стрес. Често се използват само част от яйцето : черупки, белтък и само жълтък.

Символиката е „ Както яйцето е затворено всичко около човека да е затворено: пари, късмет, любов, образование, особено СЪЗДАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВО”

Част от дреха, бельо, чорапогащи

Взема дрехата на човека за бъде наречена и по- бързо да се реализират като събития кодираните параметри.

Игла

Прави се с насока, както иглата е тънка и чуплива, така и въпросното лице да започне бърза и безпричинна загуба на тегло, до летален изход.

Вариация на иглата е когато тя е счупена да две или изкривена, това се прави с цел
– здравето да се пречупи и да започне постоянно боледуване и осанката на дадения човек да се изкриви безпричинно.

Син камък

„Да се посинее като камък” т.е. за смърт

Памук

Силно вмешателство причиняващо фатално заболяване – „да се поболее човек да стане бял и мек като памук”-заболяване – да побелее и омекне като па-
мука.

Конец с възли по него

Често използвани конците са универсални атрибути за изготвяне на вмешателства възлите завързват – късмет, пари, любов и всичко което може да си представите.

Клечка или клечки от кибрит

Магия за раздор в семейството, също така и за смърт. „Да прегори семейството както клечката кибрит. Да изгасне живота на даден човек. „

Tags

Свързани статии

Close
Close