ПредишенСледващото

Ако сте получили подарък торба с орехи, всички желания се сбъднат!

По всяко време, орехи третират като магически символ. Според древните легенди, с негова помощ можете да го направите дъжд, лек за безплодие, за да даде на хората мъдростта, или, обратно, да се лишават от основание.





Под капака на орехова шума Sage прави ритуални танци - за това той е бил наречен "дървото на заместник", че не го е възпрепятстван да се превърне в любимо гурме продукт.

Магическите свойства на орех, магията на успеха

Традиция предсказвам бъдещето на ядки е бил около продължение на векове и все още е много популярен в различни страни на света.







Европейските граждани, като желание, шепа ядки, пръснати на масата. Ако се търкаля четно число - скритото ще се сбъдне, странно - желание се сбъдне.

На кръщението в Древна Русия искат да знаят съдбата взе шепа ядки и една пукнатина. Ако тя е празна, а след това на следващата година трябва да донесе провал на реколтата и болест, ако пълната гайка - следващата година ще донесе здраве и благосъстояние. Чудех се на момичето и я съпруг: двама приятели взеха всеки половин орех и вмъкване в тях малката свещ, потопени в съд с вода и осветен. Един чиято свещ изгаря по-бързо, идващи в близко бъдеще да се оженят.

И ако можете да намерите различни сортове орехи, можете да ги добавите в равни количества в непрозрачен плик и издърпайте един на случаен принцип. На следващо място, погледнете в тълкуването на:

  • Бразилският орех и кестен вещае любов.
  • Walnut донесе здраве и благополучие.
  • Орехов възвестява кариера.
  • Бадемите ще донесат богатство и мъдрост.
  • Лешник осигури защита срещу несгодите.
  • Кашу говори за среща с нови хора.

Ние правим амулет орех

В древен Китай, от дървото на плодове и орехи, произведени любовните заклинания. Той използва това чудо дърво и изцеление. Известен с такава конспирация:

"Ноубъл орех по силите си, за да промените, нека (име на пациента), ще бъде здрав."

И за да съберат пари за дълго време с помощта на орехови черупки.

Между другото, късмет талисман може да бъде филиал на всяка гайка. Завържете ги на кръст червена панделка и място в дома си, където ти е удобно. Този символ ще ви даде психическа сила, лекува се отърве от самота и се даде увереност на щастлив настоящето и бъдещето!







Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!