БилкиМагииСтатии

Магия с билки

Билките предпазват от негативна енергия

Не пропускайте нашите публикации като се

Билките помагат за здравето, но могат и да предпазват от негативна енергия

Всички знаем колко полезни са билките. Знаете за чайовете, отварите, подправянето на ястията и че може да направите от тях куп полезни натурални кремове.

Билките предпазват от негативна енергия
Билките предпазват от негативна енергия

Дали обаче знаете, че могат да помогнат и за разваляне на магия?

Вижте как:

Бъз

Предпазва не само от магии и психически атаки, но и гони духове. Използва се всичко от него.

Бял равнец

С тази билка може да утроите заклинателната сила на думите си, но ако го правите за добро – т.е. със съгласието на лицето или ако наричате за себе си. Ако искате да развалите магия, действа, ако използвате и листата и цветовете му.

В родната традиция се нарича „Хайдушко биле”. Закрилниците на сиромасите по време на турско робство, са налагали раните си с него.

Здравец

Гони духове, разваля магии и най-вече пази от негативни енергии и психиката, и организма. Слагат се сушените му листа и корени.

Седефче

Листата на Седефчето притежава изключителна сила и служи за отбрана срещу магически вмешателства. Внимавайте обаче растението е отровно и по-добре не правете сами експерименти! Използва се във фармацията, но е защитен вид и брането му е забранено!

Пелин

Има мощно действие срещу зловредни влияния и психическа атака. Ползват се листата и стъблата.

Ангелика

Билката, свързана с Архангел Михаил лекува ред женски болести. Нейните дръжки и листа обаче могат да ви послужат и по друг начин: Ако си правите чай от нея, дълго време ще запазите младостта на лицето си без скъпа козметика. Действат срещу негативни влияния, чародейство и държи далече злите сили. Ако не се къпете с отвара от нея, нищо не пречи да си я гледате в саксия и да си я държите у дома!

Коприва

Копривата е известна с магически свойства не само в детските приказки. Използвайте всичко от нея, дори семената при отварите си. Действа при психологическа атака. Ако изгорите листа в жарава, ще прокудите злите сили от дома си.

В българската народна медицина лекува куп несвързани помежду си заболявания като ревматизъм, виене на свят, епилепсия, хистерия, задух, воднянка, при копривна треска, захарен диабет.

Муска от билки за защита

Муска от билки за защита
Муска от билки за защита

Вземете седемте билки, които пазят от магии. Сложете ги съд, бъркайте ги с пръсти, докато наричате: „Седем билки на силата, седем билки на мощта, пазете ме в нощта. Седем билки на магията, седем билки на доброто, пазете ме от всяко зло. Пазете живота и кръвта ми.“

След това изрежете кръгло парче червен плат. Поставете билковата смес в центъра му и съберете краищата му като торбичка. Омотайте три пъти около кесийката с червен конец. Завържете я с три възела.

Тази муска от билки предпазва от магии и най-добре е да я носите винаги със себе си, така че да докосва кожата ви!

Не пропускайте да видите и ⤵️
Магия за вярност
Магия за Любов
Магия за благополучие и пари

Tags

Свързани статии

Close
Close