Видове магия

Магията съчетава голям брой подвидове, които се различават един от друг. Всяка сфера се основава на правила, ритуали и философия. Всички видове магия имат своите последователи, достигнали определени височини в развитието на способностите.

Какви магии съществуват?

Има няколко класификации, между които може да се разграничи основната група:

  1. Черна магия . Той използва помощта на злите духове. Ритуалите се провеждат предимно след залез слънце. Този вид магия се основава на унищожение, например, на проклятия, приюрота, щети и др. Има няколко типа черна магия: ритуал, сатанизъм и бойна магия.
  2. Бялата магия . Тя се основава на привлекателността на светлите духове. Това е основната противоположна сила на черна магия. Различни ритуали помагат да се отървете от болести, разваляния и други негативни. Основните видове бяла магия: изцеление и творческа магия.
  3. Зелена магия . Състои се от различни лечебни и магически инфузии, приготвени на базата на растения и билки.
  4. Магията на Вуду . Друг вид магия и магьосничество. Той съчетава традициите на Африка и християнството. За ритуали най-често се използва куклата на волта.
  5. Психическа магия . Това изисква невероятна концентрация и духовно развитие. Ритуалите не изискват използването на допълнителни елементи.
  6. Магията на парите . Благодарение на различни ритуали и конспирации, можете значително да подобрите финансовото си състояние.
  7. Християнска магия . Тя включва много църковни ритуали, които помагат да се справят с много проблеми.

Видове подложки в магията

Такива заклинвани неща се използват в черна магия, за да навредят на друг човек. Можем да различим следната класификация:

  1. Облицовката, която трябва да намери "жертвата". Най-често те се намират под входната врата, близо до ограда и т.н. Когато човек вкара измислен обект в ръцете си, той стартира действията си.
  2. Подложките, които не трябва да бъдат намерени. Магьосникът вкарва омагьосан елемент в къщата и го поставя на тайно място. Облицовката започва да работи и бавно разрушава "жертвата".

Видове разваляне в магията

Това отрицателно въздействие е основата на черната магия . По принцип можем да различим следната класификация:

  1. "Черна болест" - болест, свързана с половите органи, е изпратена. Най-често се използва от изоставени жени.
  2. "Скръб" - човек получава умствена мъка и опит.
  3. "Урок" - изправени са силни и упорити главоболия.
  4. "Исполох" - има психологически проблеми, например шизофрения.